Romuautot + kierrätys

Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n valtuutettu romuajoneuvojen vastaanottopiste (www.autokierratys.fi).  Lain mukaan auton viimeisen omistajan on toimitettava auto tuottajavastuun piiriin kuuluvaan viralliseen vastaanottopisteeseen. Virallisessa vastaanottopisteessä auton vastaanotto ja rekisteristä poisto hoituvat täysin maksutta ja vaivatta. Tämän jälkeen romuauto käsitellään ympäristövaatimusten mukaisesti.

Meille voi myös tuoda käytöstä poistetut akut, paristot, renkaat, vanteet ja metalliromut. Otamme vastaan myös muuta kotitalousromua (liedet, pesukoneet) sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (televisiot, tietokoneet, jääkaapit, pakastimet ym). Vastaanotamme myös pahvia ja noudamme valmiita pahvipaaleja.

Kauttamme myös vaihtolavapalvelu. 

Soita ja sovi ilmaisesta noudosta puh. 0500 635 350 tai jätä yhteydenottopyyntö.

Ajoneuvon toimittaminen romutukseen

Ajoneuvon romuttamiseen tarvitsemme ajoneuvon omistajalta rekisteriotteen luovutusosan tai valtakirjan, joissa on ajoneuvon omistajan henkilötunnus, puhelinnumero ja allekirjoitus.

Myönnämme ajoneuvon luovuttajalle romutustodistuksen todistukseksi ajoneuvon lopullisesta poistamisesta. Huolehdimme myös rekisteristä poistosta, joten ajoneuvon luovuttajan ei tarvitse itse tehdä ilmoitusta asiasta.

>>Lataa tästä valtakirja ajoneuvon luovuttamiseksi romutukseen.

Jos et ole paikalla, kun tulemme autoa noutamaan, niin voit täyttää ja allekirjoittaa valmiiksi oheisen valtakirjan tai rekisteriotteen luovutusosan ja jättää sen  esim. auton hansikaslokeroon tai toimittaa meille sähköpostilla(posti@valtokoivula.fi) tai postitse osoitteeseen:

Valto Koivula Oy
Romutuspoistot
Kolsopintie 4
33470  YLÖJÄRVI